E3-trailer battle royale game ‘Fear the Wolves’

Verwacht de komende paar dagen veel nieuws over horrorgames tot en met 15 juni vindt de E3 (Electronic Entertainment Expo) plaats in Los Angeles, samen met GamesCon in Keulen één van ’s werelds grootste gamebeurzen. Wij pikken de horrorpareltjes er voor je uit.

Eerder kondigde wel al de nieuwe S.T.A.L.K.E.R.-game aan, nu vervolgen we dit met een game van de voormalige ontwikkelaars van de originele S.T.A.L.K.E.R.: Fear the Wolves is de volgende game die op het populaire battle royale genre duikt. Dit keer met een post-apocalyptische twist.

Hoewel de Japanse film Battle Royale uit 2000 een uitzonderlijk stukje horror is, zijn de games (o.a. PlayerUnknown Battleground, Fortnite) niet erg horror gerelateerd.
Fear the Wolves zal zich afspelen in het door de kernramp verpestte landschap Tjernobyl afspelen. In de standaard opzet speel je alleen of in teams en moet je al laatste zien over te blijven. Maar de andere spelers zullen niet de enige vijanden zijn, de monsterlijke gedrochten die zijn ontstaan door straling dwalen ook rond op het speelveld. De trailer brengt ons terug in S.T.A.L.K.E.R.-sferen

Hoewel ook hierin het horrorgehalte niet erg naar voren komt, houden we de game wel in de gaten. Fear the Wolves zal nog dit jaar in ‘early access’ gaan, maar zal in 2019 een officiële release krijgen op PC and Consoles.
Fear The Wolves

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie