Halloween Fright Nights Walibi: Eddie de Clown opent eigen horrorzone!

Dit is een artikel van een vorig jaar. Kijk hier voor de laatste Halloween-updates.

De 17e Walibi Halloween Fright Nights nóg grootster dan voorheen. Met zeven intense scare zones, zes bloedstollende Haunted Houses, een heftige walkthrough en een vette horrorshow wordt oktober gruwelijker dan ooit. En vergeet niet de nachtelijke achtbaanritten!

Eddie’s Area

Dit jaar heeft Eddie de Clown het ergste monsteruitschot om zich heen verzameld in zijn eigen compleet nieuwe zone: Eddie’s Area. Dit is jouw kans om oog in oog te staan met het icoon van de Halloween Fright Nights, Evil is here…

Click here to display content from Facebook.
Learn more in Facebook’s privacy policy.

‘Below’ – Uniek in Europa!

Naast de compleet nieuwe Eddie Area voegt Walibi Holland dit jaar ook een zesde Haunted House toe aan de Halloween Fright Nights. Na het succes van The Clinic in 2016 is er hard gewerkt om wederom een unieke experience te creëren. In Below ben jij het nieuwste teamlid van de New Orleans Pest Control Service en ga je op zoek naar de meest hardnekkige ongedierteplaag. Je kruipt door claustrofobische ruimten, de diepte in, het is alleen de vraag wat je precies aantreft. Ervaar het in Below, uniek in Europa.

Haunted Holidays the sequel…

De Halloween Fright Nights zijn niet compleet zonder een bezoek te brengen aan een van de andere Haunted Houses. In The Villa, Jefferson Manor, Psychoshock en het vorig jaar geopende The Clinic staan weer honderden acteurs klaar om je de stuipen op het lijf te jagen. De klassieker Haunted Holidays heeft een facelift gehad en is intenser en enger dan ooit tevoren.

Achtbanen open tot 23.00 uur!

Naast de Haunted Houses, Scare Zones en speciale horrorshow, zijn alle attracties ook gewoon tot 23:00 uur geopend. De twaalf thrills in het park maken een bezoek aan Halloween Fright Nights nog spannender.

Kaartverkoop en openingsavonden

De Walibi Halloween Fright Nights zijn op 7-8, 13-15, 19-22 en 27-29 oktober van 10.00 tot 23.00 uur. Tickets zijn alleen online te verkrijgen en er zijn twee soorten: Toegang tot het park en tickets die toegang verlenen tot de Haunted Houses. Voor de Scare Zones en Horrorshow is geen extra ticket nodig.. Voor wie zich helemaal wil onderdompelen in duistere sferen is er ook een Halloween Buffet. Meer info op frightnight.nl/tickets

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie