Eerste screenshot van The Walking Dead game

walking dead game telltale

Bang werden we wel een beetje toen we hoorden dat Telltale Games een spel gaat maken van The Walking Dead, het had bijvoorbeeld slecht uitgewerkt kunnen worden. Maar het bovenstaande in game screenshot ziet er geweldig uit, met inktstrepen om de comic te eren lijkt het erop dat Telltale weet wat ze te doen staat en proberen zo dicht mogelijk bij de tekenstijl van Charlie Adlard te komen.

Het verhaal van de game staat los van de comics: je speelt de veroordeelde crimineel Lee Everett en wordt geëscorteerd naar een gevangenis in Georgia. Echte een zombie-uitbraak is jouw kans om te ontsnappen. Je ontmoet de 7-jarige Clementine die haar familie is verloren aan de zombies. Samen zul je moeten overleven. The Walking Dead game zal in lijn zijn met de andere games van Telltale, waarschijnlijk het makkelijkste zombiespel dat je ooit hebt gespeeld, grapten ze zelf afgelopen weekend op de Comic Con in San Diego.

Telltale Games is opgericht door oudwerknemers van Lucas Arts en heeft ook een aantal oude titels (Monkey Island, Sam and Max) van de studio nieuw leven ingeblazen. The Walking Dead game zal eind 2011 verschijnen voor PC, Xbox360 en Playstation 3.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

4 gedachten over “Eerste screenshot van The Walking Dead game”

  1. the walking dead ,heavy rain met zombies.het zou niet mogen tegenvallen!alles met zombies tot nu toe was kinderachtig en te onreallistis!hopelijk kunnen ze de oudere gamers ook eens verwennen,de verwachtingen liggen hoog!

    Beantwoorden

Plaats een reactie