De eerste beelden van de nieuwe HBO Max-serie, The Last of Us

The Last of Us (HBO series)

Hoewel de nieuwe HBO-Max sensatie House of the Dragon nog maar net bezig is heeft HBO Max onlangs al de eerste beelden getoond van hun nieuwe grote productie namelijk een tv-serie gebaseerd op de populaire videogamefranchise, The Last of Us seizoen 1. Voor mensen die nog niet bekend zijn met deze games, in deze games wordt het verhaal verteld van Joel en Ellie. Joel en Ellie zijn twee van de weinige mensen die nog leven na de opkomt van een dodelijke epidemie. Deze epidemie is van een parasitische aard en verandert mensen die ermee in aanraking komen tot een soort zombieachtige wezens genaamd Clickers. Clickers zijn zo genoemd omdat deze wezens nu alleen maar nog geluid kunnen maken wat klinkt als een soort vreemd geklik.

Joel krijgt de opdracht om de 14-jarige Ellie naar een ziekenhuis te brengen omdat Ellie een immuniteit heeft tegen deze epidemie. Tijdens hun lange tocht raken Joel en Ellie aan elkaar gehecht wat voor Joel emotioneel moeilijk is omdat Ellie hem doet denken aan zijn eigen overleden dochter.

Het verhaal welke de The Last of Us games neerzet is van het begin al met erg veel lof ontvangen. Om deze reden is het dan ook een logische keuze dat HBO Max besloten heeft om dit verhaal om te zetten naar een Tv-serie zodat een nog breder publiek zichzelf in dit verhaal kan verliezen. HBO Max heeft duidelijk de intentie om deze serie de nieuwste Tv-sensatie te maken, het is zelfs gezegd dat de productie van deze serie de grootste productie van een Tv-serie ooit is in Canada.

populaire videogamefranchise, The Last of Us

In de games worden de rollen van Joel en Ellie vertolkt door Troy Baker en Ashley Johnson. Zij zijn beide befaamd voor meerdere grote rollen die ze hebben gehad in films, televisieseries en diverse games. Voor de Tv-serie is de keuze gemaakt om de rollen te laten spelen door Pedro Pascal (the Mandalorian, Game of Thrones) en Bella Ramsey (Hilda, Game of Thrones). Beide acteurs hebben al redelijk wat prominente rollen onder hun naam, het wordt nog alleen even afwachten hoe ze deze rollen gaan spelen. In h het verhaal staat de band die Joel en Ellie hebben centraal; de dynamiek tussen deze twee spelers zal dus een belangrijke rol gaan spelen in of de serie een succes wordt.

https://www.youtube.com/watch?v=kWsY3DlLdIA

In de trailer zijn al diverse korte beelden te zien van Pedro Pascal en Bella Ramsey als Joel en Ellie. Helaas nog te weinig materiaal om er gelijk een concrete mening over te kunnen vormen maar we houden meer nieuws over deze serie natuurlijk in de gaten. Het wordt nog even afwachten voor we de eerste aflevering kunnen gaan zien want de serie gaat pas begin 2023 op HBO Max in première, maar mocht er meer nieuws binnenkomen over deze serie dan houden we jullie op de hoogte!

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie