Eerste beelden Nederlandse Netflix Original ‘Ares’

De opnames van de eerste Nederlandse Netflix Original Serie Ares zijn op dit moment bezig in Amsterdam, vandaag deelde de streamingdienst een klein kijkje achter de schermen van de opnames:

De tafel is gedekt voor de uitverkoren studenten van Ares. Schuif aan en betaal de hoogste prijs… ??

Ares | Nu in productie | Netflix

Heel veel krijgen we niet te zien, in de eerste beelden kijken we door wat glazen heen en lezen daar de letter Rembrandt op de kop. Vervolgens zien we de voorpagina van het script van de eerste aflevering, waar de 1 niet al te goed is doorgestreept. De teaser sluit af met een totaal plaatje van de dinertafel voor de Nachtwacht in het Rijksmuseum.

Eerder deelde Netflix al twee verschillende beschrijvingen van de serie:
1. Ares is een achtdelige psychologische horrorserie over beste vrienden Rosa en Jacob die worden uitgenodigd door een geheim studentengenootschap ‘Ares’ in het hart van Amsterdam. Ze geven zich over aan deze wereld vol rijkdom en macht. Maar dan blijkt deze plek gebouwd op demonische geheimen uit het Nederlandse verleden. Een plek waar zij een verschrikkelijke prijs betalen om bij de elite te horen.

2. Sommige ongeschreven regels dien je niet te overtreden. In het vrijgevochten Amsterdam geniet een groep jonge studenten van alles wat het leven ze biedt: rijkdom, seks en macht… tot ze – zonder het te beseffen – een verborgen toegang naar een demonische wereld uit de Nederlandse Gouden Eeuw openen.

De Nederlandse horrorserie Ares zal nog dit jaar op Netflix verschijnen.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie