Eerste beelden Netflix-serie The V-Wars

Vanaf 5 december zal die nieuwe vampierserie V-Wars op Netflix te zien zijn. De hoofdrol is weggelegd voor Ian Somerhalder, die bekend is als Damon Salvatore uit The Vampire Diaries.
https://www.instagram.com/p/B4QPNDmB4s1/

Er is nog geen trailer, maar hieronder hebben we wel al de eerste foto’s:
Dr. Luther Swann (Somerhalder) komt in een wereld van ongekende horror wanneer een mysterieuze ziekte zijn beste vriend Michael Fayne (Adrian Holmes) transformeert in een moorddadig roofdier en hij zich voedt met het bloed van andere mensen. De ziekte verspreidt in een rap tempo en verscheurt de samenleving in twee kampen; de ‘normale’ mensen tegenover de vampiers. Swann probeert zo snel mogelijk te ontdekken wat er gebeurt, terwijl Fayne opstaat om de leider van de vampieren te worden.

Naast Somerhalder en Holmes zijn er rollen weggelegd voor Kyle Breitkopf, Jacky Lai, Peter Outerbridge, Kimberly-Sue Murray, Sydney Meyer en Laura Vandervoort. Het verhaal van V-Wars komt uit de gelijknamige comics van Jonathan Maberry en Alan Robinson uit 2012, en is bewerkt tot serie door showrunners William Laurin and Glenn Davis. De 10 afleveringen van een uur zullen met Sinterklaas, 5 december, op Netflix te zien zijn.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie