Eerste beelden van Russell Crowe als Vader Gabriele Amorth in The Pope’s Exorcist!

De regisseur van Overlord uit 2018, Julius Avery, keert terug naar het horrorgenre met The Pope’s Exorcist, met Russell Crowe in de hoofdrol als de echte exorcist Vader Gabriele Amorth. Bekijk de beelden hieronder!

Gabriele Amorth

The Exorcist-regisseur William Friedkin vertelde enkele jaren geleden het verhaal van echte exorcist-priester Gabriele Amorth in de recente documentaire The Devil and Father Amorth. Vader Gabriele Amorth stierf in 2016 op 91-jarige leeftijd.

Amorth schreef twee memoires: An Exorcist Tells His Story en An Exorcist: More Stories. Hij beschrijft hierin zijn ervaringen met de strijd tegen Satan en de demonen die mensen in hun kwaad geklemd hadden.

Cast

Russel Crowe zal zal de rol van Vader Gabriele Amorth op zich nemen in The Pope’s Exorcist. Amorth, de legendarische Italiaanse priester wier gedurende zijn leven meer dan 100.000 exorcismes zou hebben uitgevoerd.

Crowe wordt in The Pope’s Exorcist vergezeld door Alex Essoe (Doctor Sleep) en Daniel Zovatto (It Follows).

De echte Gabriele Amorth
De echte Gabriele Amorth

Regisseur en schrijvers

Van Sony’s Screen Gems, The Pope’s Exorcist is geregisseerd door Julius Avery en geschreven door Evan Spiliotopoulos met herzieningen door Chuck MacLean, gebaseerd op door Michael Petroni herziene originele concepten door Chester Hastings en R. Dean McCreary.

Productie en release

De film is nu in productie. Voor nu staat de releasedatum in Amerika op 7 april 2023. We houden je op de hoogte met eventuele nieuwe beelden, een plot, trailer en wie weet meer!

Check hieronder alvast de eerste beelden.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie