Eerste foto’s Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children-film

In 2011 brengt Ransom Riggs via Quirk Books het boek ‘Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children’ vol met bijzondere foto’s. Deze zogenoemde vernacular photography-stijl zijn eigenlijk hele normale alledaagse foto’s, maar soms met een twist.
De bijzondere kinderen van mevrouw Peregrine’ is vooral een aanrader onder de mensen die ook van het werk van Tim Burton houden. Een bijzonder, huiveringwekkend verhaal verpakt in een prachtige vormgeving met indrukwekkende en griezelige foto’s. – Recensie ★★★★★

Het boek wordt op dit moment verfilmd en hoe kan het ook anders dan dat Tim Burton in de regisseursstoel zit. Eva Green, Asa Butterfield, Allison Janney, Judi Dench en Samuel L. Jackson zullen eind september te zien zijn in Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children. De eerste foto’s zijn zojuist verschenen:
titel Miss Peregrine's Home for Peculiar Children
titel Miss Peregrine's Home for Peculiar Children
titel Miss Peregrine's Home for Peculiar Children
De geliefde grootvader van Jake verdwijnt plotseling van de aardbodem maar laat aanwijzingen achter over een mysterie dat deze wereld en tijd overstijgt. Dankzij de aanwijzingen ontdekt Jake een magische plek: mevrouw Peregrine’s weeshuis voor bijzondere kinderen. Maar als hij kennismaakt met de bewoners en hun bijzondere gaven én hun krachtige vijanden, wordt het mysterie alsmaar groter en gevaarlijker. Jake ontdekt dat zijn eigen ‘bijzondere’ gave het enige is, dat zijn nieuwe vrienden kan redden.

Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children draait vanaf 29 september in de Nederlandse bioscoop.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

4 gedachten over “Eerste foto’s Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children-film”

  1. De foto’s zien er al interessant uit. Ook als ik het zo lees wil ik hem zeker wel gaan bekijken. Ik kan de boeken niet, zal eens kijken in de boekenwinkel.

    Beantwoorden

Plaats een reactie