Eerste foto’s van opnames ‘A Quiet Place: Day One’

De opnames van A Quiet Place: Day One zijn gestart. John Krasinski bevestigde op Twitter dat de productie van Paramount Pictures’ aanstaande horrordrama officieel is begonnen. De prequel zal begin maart 2024 in de bioscopen te zien zijn.

Click here to display content from Twitter.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

In de bovenstaande Tweet van John Krasinski zien we hoe hij een filmklapper vasthoudt en daarmee laat zien dat de eerste opnamedag begonnen is. Op de andere foto’s zien we Krasinski samen met regisseur Michael Sarnoski (Pig) en hoofdrolspeelster Lupita Nyong’o (12 Years a Slave, Us).

“Cannot wait to see what magic they conjure in this one!”

A Quiet Place: Day One toont de komst van de blinde buitenaardse wezens die de wereld volledig hebben overgenomen, voor het eerst voorgesteld door John Krasinski in het origineel uit 2018. De prequel zal het concept na het vervorg verder uitbreiden en tegelijkertijd het perspectief verleggen buiten de Abbott-familie die de hoofdserie volgt. Lupita Nyong’o wordt vergezeld door Joseph Quinn (Stranger Things) en Alex Wolff (Hereditary).

Nóg een film?

Tijdens CinemaCon werd bekendgemaakt dat deze spin-off film van A Quiet Place een prequel zal worden.
Naast deze prequel wordt er ook gewerkt aan “A Quiet Place: Part III“, die Krasinksi ook zal gaan regisseren. Deze komt uit in 2025 met een wereldwijde bioscooprelease.

Houdt ons op de hoogte voor meer informatie over A Quiet Place: Day One én A Quiet Place: Part III. Wil je de eerste twee films nog bekijken? Hier kun je ze vinden:

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Eerste foto’s van opnames ‘A Quiet Place: Day One’”

Plaats een reactie