Eerste beelden Frankenstein’s Army (Richard Raaphorst)


Begin 2011 kreeg de Nederlandse regisseur Richard Raaphorst eindelijk groen licht om een nazi-zombiefilm te maken. Het werd niet de langverwachte Worst Case Scenario (deze zal er nooit komen), maar Frankenstein’s Army en speelt zich af aan het einde van de Tweede Wereldoorlog.

Russische soldaten vinden in het oosten van het derde rijk een geheim nazi-laberatorium waar men expirimenten uitvoerd die geïnpireerd zijn op het dagboek van Dr. Viktor Frankenstein. De wetenschappers hebben het beruchte werk van Frankenstein gebruikt om een leger van supersoldaten te creeëren uit de stoffelijk overschotten van hun gevallen kameraden. Een wanhopige laatste poging van Hitler om de oorlog toch te kunnen winnen.

Het script is geschreven door Richard Raaphorst, Chris W. Mitchell (Süskind) en Miguel Tejada-Flores (Beyond Re-Animator). De cast bestaat uit Karel Roden (Hellboy), Alexander Mercury (The Golden Compass), Joshua Sasse (The Big I Am), Luke Newberry (The Heart of Me), Andrei Zayats (X-Men: First Class), Mark Stevenson (The Last Horror Movie), Hon Ping Tang (The Fifth Element), Cristina Catalina (Eastern Promises), Robert Gwylim (Escape from Sobibor) en Jan De Lukovicz.

Een releasedatum is nog niet bekend, Frankenstein’s Army is nu is post-productie. Filmstudio Dark Sky Films heeft de eerste twee stills vrijgegeven. De eerste met Karel Roden als Dr. Viktor Frankenstein en de tweede met een nazi-zombiemoordmachine.

Interessant artikel?

1 gedachte over “Eerste beelden Frankenstein’s Army (Richard Raaphorst)”

Plaats een reactie