Kijk hier de eerste teaser van de HBO Max-serie The Last of Us

We kijken al lange tijd uit naar de HBO-serie gebaseerd op de geweldige game The Last of Us. De serie zal pas volgend jaar te zien zijn op de streamingdienst HBO Max, maar de eerste beelden zijn nú hier te zien.

The Last of Us serie speelt zich twintig jaar nadat de moderne beschaving is vernietigd af. Joel (Pedro Pascal), een geharde overlevende, wordt ingehuurd om Ellie (Bella Ramsey), een 14-jarig meisje, uit een quarantainezone te smokkelen. Wat begint als een kleine klus, wordt al snel een brute, hartverscheurende reis, omdat ze samen de VS moeten doorkruisen en van elkaar afhankelijk zijn om te overleven.

Naast Pedro Pascal en Bella Ramsey bestaat de cast uit Gabriel Luna als Tommy, Anna Torv als Tess, Nico Parker als Sarah, Murray Bartlett als Frank, Nick Offerman als Bill, Storm Reid als Riley, Merle Dandridge als Marlene, Jeffrey Pierce als Perry, Lamar Johnson als Henry, Keivonn Woodard als Sam, Graham Greene als Marlon en Elaine Miles als Florence.

De serie van showrunners Craig Mazin en Neil Druckmann zal in 2023 op HBO Max verschijnen. Zodra we een precieze datum weten, delen we dat meteen.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

3 gedachten over “Kijk hier de eerste teaser van de HBO Max-serie The Last of Us”

  1. Ik moest even denken wie Bella Ramsey ook al weer was, maar toen ik haar gezicht zag was het duidelijk. Zij is natuurlijk de stoere Lyanna Mormont uit Game of Thrones.
    Ik ken het spel niet dus ik heb geen idee waar dit over gaat. Gaat het over zombies of is het meer Resident Evil achtig, of heeft het een hele andere insteek?

    Beantwoorden
    • Het heeft iets met een soort van zombies te maken, maar is veel meer gericht op overleven (survival) dan Resident Evil. Qua game is het verhaal – vind ik – veel sterker in The Last of Us. Resident Evil stamt uit een tijd dat verhaal minder belangrijk was in games, maar met de recente uitgaves is dat ook weer een stuk anders.

      Beantwoorden

Plaats een reactie