De eerste teaser trailer voor The Predator is hier!

Terwijl elke horrorliefhebber reikhalzend uitkijkt naar de eerste trailer voor de nieuwe Halloween-film was er ook nog een andere film waar wij maar al te graag de eerste beelden van willen zien. En nu is het eindelijk zover! De eerste teaser trailer voor The Predator is eindelijk online! Via comingsoon.net werden wij erop gewezen dat het eindelijk zover is en bij het bekijken van de beelden kunnen wij alleen maar glimlachen. De teaser zit vol actie, stoere spierbundels en, jawel, bloed!

Wat wij uit de 1 minuut 40 een beetje kunnen opmaken is dat de buitenaardse jagers per ongeluk weer op Aarde terecht komen door het toedoen van een klein jongetje. Ja, dat is best hilarisch. Ook wordt duidelijk dat de Predators zich steeds upgraden met wat zij vinden op de planeten die zij bezoeken. Wat dat gaat betekenen voor de Predators in deze film is nog niet duidelijk, maar we kunnen er nu eigenlijk wel vanuit gaan dat er iets anders is in hun uitrusting of zelfs genetisch anders is dan wat wij eerder hebben gezien.


Helaas hier geen Arnold Schwarzenegger (tenzij er toch een verrassing in het verschiet ligt) maar regisseur Shane Black (Iron Man 3 & The Nice Guys) die ook een rolletje had in de originele Predator uit 1987 heeft wel de juiste toon te pakken.
Het is nog wachten tot 13 september, maar wij zitten er klaar voor! Wat vinden jullie?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “De eerste teaser trailer voor The Predator is hier!”

Plaats een reactie