Castingnieuws en eerste teaser voor Stephen King’s Under the Dome

Under the Dome
Een paar weken geleden melden we al het eerste castingnieuws rondom de tv-serie Under the Dome. Nu kunnen we meer castingnieuws melden en ook de eerste teaser tonen.

Verhaal

Under the Dome (in Nederland in 2009 uitgebracht onder de naam Gevangen) gaat over het plaatsje Chester’s Mill in Maine waarover van het ene op het andere moment een onzichtbare stolp wordt geplaatst. Iedereen die zich binnen de landgrenzen van Chester’s Mill bevindt, zit nu gevangen, zo ook voormalig luitenant Dale Barbara. Niemand weet wat de oorzaak is van de onzichtbare barrière en hoe men deze weer op kan heffen. Ondertussen zien enkele ongure types de kans de macht te grijpen in Chester’s Mill. Het is aan Dale Barbara om deze crisis het hoofd te bieden.

Castingnieuws

Jolene Purdy (Glee, Donnie Darko) speelt de rol van Dodee, een briljante, excentrieke technicus bij het locale radiostation, die gebruik zal gaan maken vaan haar speciale skills in pogingen contact te maken met de wereld buiten de koepel.

Nicholas Strong (Nashville) speelt Phil, een populaire radio DJ en een indie rock fanaat. Hij is een charismatisch figuur met een geheim.

Britt Robertson (Scream 4, The Secret Circle) speelt Angie, een serveerster en aspirant-verpleegster die altijd heeft gedroomd om te ontsnappen van Chester’s Mill. Uiteraard wordt dat wat lastig met de ontzettende koepel die het stadje omringt.

Alex Koch speelt Junior Rennie en is helemaal verliefd op Angie. Hij is de zoon van een lokale politicus en is zelf autohandelaar.

Natalie Martinez (Deathrace) speelt Linda, een ambitieuze deputy en erg loyaal aan Sheriff Duke Perkins.

Colin Ford (Supernatural) speelt Joe, een slimme tiener die als eerste merkt dat de stad zich bevindt onder een onzichtbare stolp. Helaas voor hem zit hij gevangen en bevinden zijn ouders zich aan de andere kant van de barrière.

Teaser

CBS vertelde al eerder dat de serie uit 13 afleveringen zal bestaan en dat de eerste aflevering uitgezonden zal worden op 24 juni. Wanneer en of de serie ook in Nederland en België te zien zal zijn is nog niet bekend. Niels Arden Oplev (The Girl with the Dragon Tattoo) zal de eerste aflevering gaan regisseren aan de hand van het script geschreven door Brian K. Vaughan. Tijdens de Super Bowl werd de promo spot vertoond, omdat de castings nog aan de gang zijn, en er dus nog geen draaidagen zijn geweest, is de promo conceptueel en laat alleen sfeerbeelden zien.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Castingnieuws en eerste teaser voor Stephen King’s Under the Dome”

Plaats een reactie