”Death makes a killer comeback” in trailer ‘Happy Death Day 2U’

Blumhouse Productions en Universal Pictures hebben hun eerste trailer en poster onthuld voor Happy Death Day 2U. Dit wordt het vervolg op de horrorfilm Happy Death Day uit 2017.

Hier is de officiële poster van Happy Death Day 2U met onze bekende baby face killer en cupcake.

In het origineel volgden we de studente Tree Gelbman (Jessica Rothe) die in een soort Groundhog Day-achtig scenario belandt. Ze herbeleeft iedere dag haar laatste levensdag, totdat ze haar moordenaar vindt.
In het vervolg zien we hoe de dood haar weer op het spoor komt.

De studente Tree Gelbman heeft na vele mislukte pogingen haar moordenaar gevonden en haar verjaardag overleefd. Samen met haar vriend Carter probeert ze de draad van haar leven weer op te pakken. Maar ondanks dat alles goed is afgelopen blijven ze met vele vragen achter. Gaandeweg wordt onthuld hoe Tree in de timeloop terechtkwam en wordt tevens duidelijk dat het vele doodgaan vreemd genoeg een stuk gemakkelijker was dan de dreiging waarmee ze nu te maken krijgt. Het is namelijk dit keer niet alleen Tree die achtervolgd wordt door een moordenaar met een masker. Ook haar klasgenoten, waaronder Carter en Ryan Phan, staan op de lijst van de moordenaar. Het is Tree die voor de klus staat om alle moorden te voorkomen en uiteindelijk ook zelf de dag levend af te ronden.

Bekijk hieronder de trailer!

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Happy Death Day 2U is in handen van regisseur Christopher Landon, die ook het origineel regisseerde en titels als Scouts Guide to the Zombie Apocalypse (2015) en Paranormal Activity: The Marked Ones (2014). De cast uit de eerste film keer terug met Jessica Rothe, Israel Broussard, Rachel Matthews, Charles Aitken, Caleb Spillyards en Laura Clifton. Nieuwe hoofdrollen zijn er voor Suraj Sharma (Life Of Pi, Homeland) en Sarah Yarkin (American Horror Story).

Happy Death Day 2U is vanaf 14 februari (Valentijnsdag) te zien in de Nederlandse bioscopen!

Interessant artikel?

1 gedachte over “”Death makes a killer comeback” in trailer ‘Happy Death Day 2U’”

  1. Toevallig heb ik HDD deze week nog gekeken en hij was weer leuk. Maar een vervolg? Het verhaal was toch klaar?
    Enfin, in eerste instantie leek het me niets, maar de trailer is toch wel weer grappig. We gaan het wel weer zien.

    Beantwoorden

Plaats een reactie