Eerste trailer voor Monsters 2: Dark Continent

Nu Gareth Edwards’ Godzilla 3D wereldwijd in de bioscopen draait, krijgt ook debuutfilm Monsters ook de nodige aandacht. Geen wonder dat de bijbehorende filmstudio juist nu de eerste trailer van het vervolg Monsters: Dark Continent heeft vrijgegeven.

monsters-dark-continent-trailerWaar het origineel zich afspeelde op de grens tussen Mexico en de VS, vindt Monsters: Dark Continent volledig plaats in het Midden-Oosten. Het Amerikaanse leger heeft hier te maken met een ‘ infected zone’, al is deze compleet verschillend ten opzichte van de Mexicaanse.

Gareth Edwards is als producent betrokken, maar de regie is dit keer in handen van Tom Green op basis van een script van Jay Basy. De film zal in september in Engeland uitkomen, andere release dates zijn nog niet bekend.

Zeven jaar na de gebeurtenissen in Mexico zijn de ‘ Infected Zones’ verspreid over de hele wereld. De mensheid staat niet meer bovenaan de voedselketen en vecht in kleine gemeenschappen voor haar voortbestaan. Amerika zet overal ter wereld haar leger in om haar belangen te beschermen, een oorlog die niet zo maar is gewonnen.

Noah, een soldaat met verschillende heftige missies op zijn naam, wordt opnieuw op een missie gestuurd. Dit keer moet hij ongezien diep het besmette gebied betreden en daar een doorgedraaide malafide Amerikaanse soldaat uitschakelen. Op de heenreis wordt het transport vernietigd en blijft Noah over met een jonge soldaat, de broer van de man die gedood moet worden.

De twee soldaten en een vrouwelijke gids vrezen op hun tocht voor hun leven, maar zijn deze buitenaardse wezens hun grootste angst?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

3 gedachten over “Eerste trailer voor Monsters 2: Dark Continent”

  1. Waarom dat gerijm? :S Lijkt dat filmpje over hoe slecht social media is wel… Verder kijk ik er (uiteraard) wel naar uit, maar op de basis van de trailer verwacht ik een minder indrukwekkende film. Misschien iets dat tussen Monsters en Godzilla in hangt?

    Beantwoorden

Plaats een reactie