Eerste trailer Pacific Rim: To fight monsters, we created monsters

Na een aantal teasers is vannacht de eerste trailer van Guillermo del Toro’s Pacific Rim uitgekomen.

Pacific Rim - HD Trailer - Official Warner Bros. UK - Own it 11 Nov

In Pacific Rim komen monsterlijke wezens uit de zee om de mensheid aan te vallen. Deze monsters, een hommage aan de Japanse kaiju (denk aan bijvoorbeeld Godzilla), zullen een oorlog ontketenen die miljoenen levens zal claimen en onze grondstoffen voor een groot aantal jaren zal uitputten. Om de kaiju te verslaan worden enorme robots gebouwd, genaamd Jaegers.

Jaegers worden bestuurd door twee piloten die door een neurale brug mentaal aan elkaar gekoppeld zijn. Maar, zelfs Jaegers blijken niet tegen de monsters op te kunnen. Bijna verslagen wordt wanhopig de hulp ingeroepen van een aan de grond geraakte voormalig piloot (Charlie Hunnam) en een nog niet geslaagde trainee (Rinko Kikuchi). Samen besturen zij een legendarische, maar verouderde Jaeger en zijn zij de laatste hoop om de oorlog te winnen.

Hoofdrollen zijn voor Charlie Hunnam (Sons of Anarchy), Idris Elba (Prometheus), Rinko Kikuchi (the Brothers Bloom), Charlie Day (Horrible Bosses) en Ron Perlman (Hellboy)

Pacific Rim draait vanaf 17 juli 2013 in de Belgische bioscopen en 18 juli 2013 in de Nederlandse bioscopen.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
3 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
S.
S.
10 jaren geleden

O’righ! Begin best wel siked te raken 🙂

Sjors
Sjors
10 jaren geleden

Awesome! 😀

Max Jensch
10 jaren geleden

vet! vet vet vet 😀

Zin in 😀

3
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x