Eerste trailer tv-serie iZombie

In maart begint er een nieuwe tv-serie over zombies op de Amerikaanse zender The CW: iZombie. Hierin speelt Rose McIver de zombie Olivia “Liv” Moore; vroeger was ze een succesvolle, gedisciplineerde werknemer in de medische wereld, tot ze bij een feestje het zombievirus opliep. Nu werkt ze als lijkschouwer en heeft daarmee toegang tot een goede maaltijd. Eén bijkomstigheid van het eten van hersenen is het opvangen van herinneringen van de voormalige eigenaars. Dit blijkt bijzonder handig bij het oplossen van (moord)zaken.
iZombie tv-serie
De tv-serie iZombie komt uit de koker van Veronica Mars bedenkers Rob Thomas en Diane Ruggiero, het verhaal hebben ze losjes gebaseerd op de gelijknamige comic van DC Comics waar tussen 2010 en 2012 28 delen van uit kwamen. Dat verhaal speelt zich af rond Gwendolyn “Gwen” Dylan, zombie en grafdelver in New York. In de comic komen ook personages voor als de weerterriër Scott “Spot” en het spook Eleanor “Ellie” Stuart. Of we ook spoken en weerbeesten zullen tegenkomen in de serie is afwachten tot de serie op 17 maart in Amerika begint.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sjors
Sjors
8 jaren geleden

Ziet er wel leuk uit. De stripboeken wil ik al een tijdje lezen.

1
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x