2019: Elke dag een nieuwe horrorfilm op Horrify

– advertorial –

2018 was het jaar dat Nederland ein-de-lijk haar eigen horrorstreamingdienst kreeg. Op 30 oktober ging Horrify live. Op de site zijn al toptitels te zien als Oculus, Hellraiser, en The Devil’s Candy. Maar het platform biedt ook een plek voor Nederhorror met o.a. Beste Vrienden, en ook minder bekende horrorpareltjes die elders niet te vinden zouden zijn.

En dat is juist het toffe aan zo’n streamingdienst speciaal voor horror. Er zijn zo veel goede films die helaas weinig mensen hebben kunnen bereiken, omdat die hier in Nederland niet of nauwelijks in de bios te zien zijn geweest of die door het instorten van de dvd/bd-markt moeilijk te verkrijgen zijn. Met zo’n niche streamingdienst hebben die films een plek gekregen zodat deze alsnog te zien zijn.

2019 bij Horrify
In korte tijd is Horrify snel gegroeid en ook in het nieuwe jaar blijft het groeien. Er komt namelijk erg veel aan in 2019! Het team van Horrify belooft vanaf januari elke dag een nieuwe film te posten op het platform. Dat kan natuurlijk een lange film zijn maar ook een korte of misschien een documentaire. Maar je gaat je in ieder geval niet vervelen met elke dag iets nieuws.

En daar zit veel moois tussen: Er komen o.a. films van het befaamde Britse horrorproductiehuis Hammer bij, waaronder echte klassiekers, zoals The Devil Rides Out, maar ook het recentere releases, zoals The Woman in Black met Daniel Radcliffe. Ook liefhebbers van de jaren ’80-horror kunnen hun hart ophalen: Er komt een hele zooi aan 80s slashers en andere vrolijke kolder er aan. Al in de eerste weken van januari zijn deze te zien. Verder wordt de Hellraiser-franchise nog verder uitgebreid met Hellraiser 2 en 3. Bovendien is de horrorstreamingdienst van plan nog een andere grote franchise toe te voegen aan hun aanbod.

En op veler verzoek: er komt een serie aan. Welke dat precies is, houdt het team voor nu nog even geheim. Maar in maart mogen we de eerste afleveringen verwachten. Oftewel: het wordt een spannend jaar bij Horrify! Probeer de eerste 14 dagen gratis.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie