Comic ‘Empire of the Dead’ wordt tv-serie

Heer van de zombies, George A. Romero, gaat aan de slag met om een tv-versie te maken van zijn horrorcomic Empire of the Dead.   In samenwerking met Marvel Comics en met de tekeningen van Alex Maleev (Hellboy & the B.P.R.D.), schreef Romero zijn nieuwste zombieverhaal Empire of the Dead en bracht het uit als strip in januari 2014. Er zijn 15 delen uitgekomen van de serie. Gloednieuw voor Romero is dat hij naast zijn gebruikelijke zombies, ook vampieren laat meedoen met het verhaal. In Empire of the Dead zoeken deze twee iconische levende doden naar manieren om te overleven in deze dode wereld.

Demarest Films, die recent Kevin Smith’s horrorfilm Tusk heeft geproduceerd, heeft aangekondigd de strip naar het kleine scherm te gaan brengen. Uiteraard zal Romero het script schrijven, samen met goede vriend Peter Grundwald. De twee zullen ook de rol van executive producer op zich nemen.empireofthedead

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Comic ‘Empire of the Dead’ wordt tv-serie”

  1. Empire of the Dead heb ik (nog) niet gelezen. Ik ben altijd benieuwd naar wat George A. Romero maakt, maar ik vind Land of the Dead, Diary of the Dead en Survival of the Dead stuk voor stuk niet geweldig, dus veel verwacht ik er niet van.

    Beantwoorden

Plaats een reactie