Er is (eindelijk weer) nieuws over ‘Vampire: the Masquerade – Bloodlines 2’

Na een hele lange tijd van stilte en enkele flinke tegenslagen heeft uitgever Paradox deze week dan eindelijk via een blog een tipje van de sluier opgelicht over wat er nou met die langverwachte vampieren-RPG aan de hand is. Er is eindelijk weer nieuws over Vampire the Masquerade – Bloodlines 2.

Vampire: the Masquerade – Bloodlines 2

Wat we krijgen is echter enigszins karig. Paradox geeft toe dat de ontwikkeling van het spel een andere wending heeft aangenomen dan ooit verwacht. Ze geven daarmee de optie om alle digitale pre-orders te laten refunden. Pre-orders van fysieke winkels worden al proactief geannuleerd, inclusief mogelijke collector’s editions.

Toch geeft Paradox aan vertrouwen te hebben in de voortgang van de langverwachte horrortitel. Ze delen voor nu wat kekke screenshots van de nieuwe gamebuild. Verder beloven ze meer informatie te verschaffen komende september. Dat is hopelijk inclusief de onthulling welke studio nu daadwerkelijk aan de game werkt. We wachten nu weer met spanning op meer nieuws over Vampire the Masquerade – Bloodlines 2.

Vampire: the Masquerade – Bloodlines 2
Vampire: the Masquerade – Bloodlines 2

Wat vinden jullie van dit nieuws? Leeft de hype nog of is dit de laatste nagel in de doodskist? Laat het ons weten in de comments!

Interessant artikel?

Plaats een reactie