Escape Dead Island komt 21 november uit

Deep Silver heeft aangekondigd dat Escape Dead Island, spin-off van de Dead Island-reeks, op 21 november zal uitkomen. Het spel doet de zombie-uitbraak uit de doeken en gaat in op het verhaal tussen Dead Island en Dead Island 2.

Escape Dead Island - Unraveled Trailer [UK]

ESCAPE Dead Island is een survivalmysterie dat het verhaal volgt van Cliff Calo. Cliff vaart uit om de onverklaarde gebeurtenissen te documenteren die zouden hebben plaatsgevonden op Banoi. Als hij aankomt op het eiland Narapela, dat deel uitmaakt van de Banoi-archipel, komt hij erachter dat niet alles is wat het lijkt. Achtervolgd door deja-vu’s, zal Cliff uit moeten zoeken wat er is gebeurd gedurende het hele spel – opnieuw en opnieuw. In dit verhalende avontuur kunnen spelers in de wereld van Dead Island duiken en de oorsprong van de zombie-uitbraak achterhalen. De ontsnapping is nog maar het begin…

Escape heeft het gevoel en de sfeer van Dead Island – gevechten in een prachtige, paradijselijke omgeving – maar voegt ook een volledig nieuw accent toe aan het zombie-universum. De unieke visuele stijl begeleidt je in je gevecht tegen krankzinnigheid, terwijl je de geheimen van het Dead Island-universum ontdekt, zombies met een enorm en uniek aanbod van wapens van je af slaat en de weg plaveit voor de gebeurtenissen die je in Dead Island 2 te wachten staan.
Escape Dead Island wordt ontwikkeld door Fatshark en 21 november verschijnen voor het Xbox 360, Playstation3 en Windows PC.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie