The Evil Within krijgt prequel comic

evilwithincomicAan het eind van de zomer komt de gloednieuwe survival-horrorgame The Evil Within uit, die de speler meesleurt in de verknipte wereld gecreëerd door Shinji Mikami (Resident Evil). Naast deze game krijgt The Evil Within ook een vierdelige horrorcomic en vertelt over gebeurtenissen die voor de game zullen afspelen. Deze stripserie is geschreven door Ian Edginton (Leviathan, X-Force) en getekend door Alex Sanchez (Katana, 30 Days of Night). De cover is verzorgd door Ben Templesmith (30 Days of Night).

De prequel vertelt het verhaal van de jonge student, Dana, die op zoek is naar een vermiste vriend. Tijdens deze zoektocht belandt Dana in een wereld die doordrenkt is met horror die je verbeelding te boven gaat.

Het eerste deel van de comic The Evil Within, uitgegeven door Titan Comics, komt 27 augustus uit. De game komt uit op 29 augustus in Europa en is beschikbaar voor de PC, PS3, PS4, Xbox 360 en Xbox One.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Frank Mulder
9 jaren geleden

Erg benieuwd naar deze game! Een inleidende comic begint steeds meer traditie te worden heb ik het idee, helemaal niet erg overigens 🙂

1
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x