Fear the Walking Dead seizoen 2 keert 22 augustus terug

Afgelopen maandag wel bij AMC de mid-season finale van Fear the Walking Dead seizoen 2 uitgezonden. Na de zomerstop pakt de spannende serie op 23 augustus de draad weer op. Op die dag gaat om 03.00 uur ’s ochtends (of is dat nog ’s nachts?) de reeks tegelijk met de VS weer verder, gevolgd door een herhaling op een menselijker tijdstip later die dag om 22.00 uur.


fear-the-walking-dead-s2-episode7In aflevering 7, de mid-season finale van “Fear The Walking Dead” die afgelopen maandag werd uitgezonden, zagen we dat de families Clark, Manawa en Salazar uit elkaar vallen. De gebeurtenissen binnen de Abigail Compound in Mexico hebben de hoofdrolspelers noodgedwongen op drift doen slaan. Nu moeten ze hun eigen weg zoeken om te overleven.

“Fear the Walking Dead” is een productie van executive producer Dave Erickson, Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero en David Alpert. In de hoofdrollen verschijnen Kim Dickens als Madison, Cliff Curtis als Travis, Frank Dillane als Nick, Alycia Debnam-Carey als Alicia, Ruben Blades als Daniel, Mercedes Mason als Ofelia, Lorenzo James Henrie als Chris en Colman Domingo als Strand.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Fear the Walking Dead seizoen 2 keert 22 augustus terug”

Plaats een reactie