Fear Unlimited na kleine vertraging eindelijk live

Streamingdienst Fear Unlimited van Just Entertainment, Source1Media, Premiere TV en Jan Doense is vandaag na een kleine maand vertraging gelanceerd.

Het zit horrorliefhebbers mee dit jaar. Na de lancering van Horrify is er een tweede horrorstreamingdienst gelanceerd: Fear Unlimited.

Fear Unlimited - streamingdienst

Een selectie uit het aanbod, geselecteerd door Mr. Horror (Jan Doense): Deathgasm, Howl, Let Us Prey, Southbound, The Body, THe Hallow, Then Snare, What Waters Left Behind en Wyrmwood. Het aanbod zal wekelijks worden uitgebreid. De streamingdienst zal €6,66 per maand kosten en is de eerste twee weken gratis.
Fear Unlimited werkt samen met Schokkend Nieuws, Imagine Filmfestival en nog wat partijen, maar natuurlijk lees je het ook hier, bij De Nachtvlinders.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Fear Unlimited na kleine vertraging eindelijk live”

  1. Het raakt zo allemaal wel heel versnipperd met al die streaming diensten. Als je alles wilt kunnen kijken en ook nog andere genres leuk vindt, er komt ook bijv. nog een SF kanaal binnenkort, kan je al snel richting tientallen euros, zo niet meer, per maand gaan.
    Daarom besloten om er maar helemaal niet aan mee te doen. Wat ik echt wil zien koop ik sowieso toch en anders zijn er nog wel andere manieren om te kijken.

    Beantwoorden

Plaats een reactie