Fear the Walking Dead s3 vanaf 5 juni op AMC

De populaire AMC-serie Fear the Walking Dead keert terug voor het langverwachte nieuwe seizoen. Seizoen 3 zal vanaf de nacht van zondag op maandag 5 juni om 3.00u, tegelijk met de première in de VS, te zien zijn en wordt maandagavond herhaalt om 22.00u.
De eerste 8 afleveringen van seizoen 3 worden verspreid over 6 weken uitgezonden, met een twee uur durende première en een twee uur durende mid-season finale halverwege het seizoen die op 10 juli wordt uitgezonden.

Voor wie de eerste twee seizoenen heeft gemist zendt AMC 3 zaterdagen lang een FTWD marathon uit. Op 20 mei vanaf 22.00 uur wordt het hele eerste seizoen achter elkaar herhaald. Zaterdag 27 mei is het de beurt aan het eerste deel van seizoen 2, gevolgd door het tweede deel op zaterdag 3 juni.


In seizoen drie van Fear the Walking Dead worden de families weer samengebracht in de zinderende en gewelddadige voormalige Amerikaans-Mexicaanse grensstreek. Na de apocalyps zijn alle internationale lijnen uitgevallen en moeten de personages proberen om niet alleen de samenleving, maar ook families te herbouwen. Madison heeft het contact met Travis, haar apocalyptische partner, weer hersteld, maar Alicia is verscheurd door de moord op Andres. De zoon van Madison is slechts enkele kilometers van zijn moeder gescheiden. Tijdens de eerste actie van Nick als leider kwam Luciana in een hinderlaag van een Amerikaanse militiegroep terecht. Het tweetal wist aan de dood te ontsnappen, maar Nick voelt zich niet meer onsterfelijk. Terwijl hij emotioneel en lichamelijk herstelt, heeft Strand zijn blik gericht op het onder controle krijgen van de nieuwe wereldvaluta en tijdens haar gevangenschap wordt Ofelia’s vermogen om te overleven op de proef gesteld en zien we of ze opgewassen is tegen de wreedheid van haar vader.

Hoofdrollen

De hoofdrolspelers van Fear the Walking Dead zijn Kim Dickens in de rol van Madison, Cliff Curtis als Travis, Frank Dillane als Nick, Alycia Debnam-Carey als Alicia, Mercedes Mason als Ofelia, Colman Domingo als Strand en Danay Garcia als Luciana.
De cast voor seizoen drie wordt aangevuld met Dayton Callie, Daniel Sharman en Sam Underwood, die de familie Otto spelen. Zij zijn de oprichters van een groep die zich had voorbereid op het einde van de wereld, maar die de zombieapocalyps niet had zien aankomen.
Verder wordt de cast wordt ook aangevuld met Lisandra Tena in de rol van Lola Guerrero.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie