Figuranten gezocht voor spectaculaire opnames Sneekweek

Update 21-01-2016: Lees hier de recensie van Sneekweek.

Zaterdag 12 september wordt voor de speelfilm Sneekweek het Starteiland in Sneek omgetoverd tot een enorme filmset! Die avond en nacht worden de scènes gedraaid waarin de acteurs tijdens de slotavond van de Sneekweek op een groot feest volledig los gaan. Er is veel muziek en er zijn diverse DJ’s, jacuzzi’s en heel veel open boten (zowel jachten, zeilboten als sloepen). De opnames duren van ongeveer 19.00 tot 02.00 uur (wijzigingen voorbehouden).

Figuranten gezocht

Voor deze opnames zoekt de filmproducent nog naar 300 figuranten in sexy kleding en circa 75 figuranten in bikini of zwembroek. De figuranten in sexy kleding zullen over de hele set verspreid worden. De figuranten met bikini of zwembroek ook in de jacuzzi’s. Ook zoekt men 75 open zeilboten of sloepen met figuranten die op het water voor het starteiland het decor van het spectaculaire feest vormen.

Gratis overnachten

Omdat de shoot ‘s avonds en ’s nachts plaatsvindt, is het niet mogelijk om na de opnames met de boot weer naar huis te gaan. Op het starteiland kan iedereen gratis kamperen. Daarvoor moet men wel zijn eigen tent meenemen. De tentjes vormen ook het decor in de film!

Aanmelden

Aan geïnteresseerden het verzoek zich via een e-mail aan te melden bij figuratie@farmhousefilm.nl met naam, adres, telefoonnummer, een paar foto’s van zichzelf, en indien van toepassing, ook foto’s van de zeilboot of open sloep. Ook de vermelding of men een tent meeneemt voor de gratis overnachting op het starteiland.

Figuranten gezocht voor Sneekweek
Ga jij figureren in Sneekweek?

De film

Sneekweek gaat over 6 bevriende jongeren, 3 meiden en 3 jongens die naar de Sneekweek komen om een week lang te zeilen en los te gaan. Eenmaal aangekomen in een gigantische villa kan het feest beginnen. Maar gaandeweg komt een geheim uit hun verleden bovendrijven. Er is een paar jaar geleden iets misgegaan bij de ballotage van hun studentenhuis. Wanneer blijkt dat de villa niet door één van hen is geregeld, lopen de spanningen snel op. Ze proberen hun week niet te laten verpesten en feesten door. Maar er gebeuren steeds meer bizarre dingen en als een aantal vrienden door een foute mix van Ritalin en antidepressiva onverwachte bijwerkingen vertoont, vertrouwen ze niemand en zelfs elkaar niet meer. Wat de vakantie van het jaar had moeten zijn, eindigt in een nachtmerrie…

Sneekweek wordt geregisseerd door Martijn Heijne en geproduceerd door Klaas de Jong vanuit Farmhouse TV en Film B.V. in coproductie met Marmalade Films (BE), gedelegeerd producent is Bernard Tulp. Het scenario is van Alex van Gaalen en Lars Boom. De cast bestaat uit Carolien Spoor, Jelle de Jong, Jord Knotter, Holly Brood, Yootha Wong-Loi-Sing, Jonas de Vuyst, Kimberley Klaver, David Lucieer, Sanne Langelaar, Diederik Ebbinge, Frank Lammers, Ferry Doedens, Marly van der Velden en Rutger Vink.

Verwachte releasedatum: begin 2016

Bekijk nu alvast de eerste beelden van Sneekweek op

Sneekweek teaser teaser

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie