Brad Pitt verfilmt ook The Zombie Survival Guide en Recorded Attacks

In 2007 kocht de productiemaatschappij Plan B de rechten van Max Brooks’ boek World War Z, na een opbiedoorlog met Appian Way, oftwel Brad Pitt (Plan B) tegen Leonardo Leonardo DiCaprio (Appian Way). Plan B gaat voor dit project de samenwerking aan met Paramount, die begin dit jaar het budget voor deze zombieoorlog verdubbelde.

World War Z conceptartTijdens de Comi-Con in San Diego kwam Max Brooks met een paar interessante feiten. Natuurlijk is het niet geheel verrassend dat Brad Pitt één van de hoofdrollen gaat spelen in de film die nu in de planning staat voor 2012. Het script is nogmaals onderhanden genomen door Matthew Michael Carnahan en Marc Forster gaat de film regisseren.

The Zombie Survival Guide en Recorded Attacks

Max BrooksWorld War Z is een bundeling van verhalen van de overlevenden naar een lange wereld zombieoorlog.

Max Brooks heeft echter in dezelfde serie een tweetal andere boeken geschreven die eigenlijk voor de verhalen van World War Z ‘afspelen’, hoewel het absoluut losstaande producten zijn. The Zombie Survival Guide is een handleiding om een aanval van zombies te overleven, The Zombie Survival Guide: Recorded Attacks is een stripboek dat verhalen vertelt die zich tijdens de oorlog hebben afgespeeld.

Brad Pitts Plan B heeft Max Brooks voorgesteld om ook deze twee boeken naar het witte doek te brengen. Hoewel dit voorlopig niet aan de orde is, laten ze eerst zorgen dat World War Z in 2012 klaar is, is Max Brooks erg verheugd met de plannen van Brad Pitt.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie