Night of the Living Dead kijken op een kerkhof?

Het is zomer en daarom trekt het Amsterdamse filmhuis Cavia er op uit en zet een buitenbioscoop neer op een aantal bijzondere locaties.
night of the living deadAanstaande vrijdag, 23 juli vertoond Buitenbioscoop Cavia de zombieklassieker Night of the Living Dead op een soortgelijke locatie als waar de film zich afspeelt: een boerderij naast een kerkhof!

“Een film draaien waarin een stel mensen op een begraafplaats wordt aangevallen en naar een boerderij vluchten waar ze belegerd worden door zombies, en die film dan draaien in een boerderij naast een begraafplaats? Is dat wel zo slim? Wekken we de doden dan niet op?”

Voor deze geweldige vertoning is Filmhuis Cavia te vrijdag vinden op de Amsterdamse Buurtboerderij Ons Genoegen, gelegen naast Kerkhof Sint Barbara, en laat de hoofdpersoon in Night of the Living Dead nou ook Barbara heten. De film wordt op Super8 gedraaid en als iedereen aan het eind van de vertoning nog in leven is, dan wordt er afgesloten met een feest in de Buurtboerderij.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie