Finally: een titel voor de nieuwe Final Destination

Ons aller favoriete filmreeks Final Destination krijgt eindelijk een vervolg na ruim 13 jaar. Het filmen is officieel begonnen en we hebben een titel: Final Destination: Bloodlines.

Final Destination: Bloodlines

Het laatste deel uit de probeer de Dood maar eens te slim af te zijn-filmreeks stamt alweer uit 2011. Hierna werd het doodstil. Tot begin 2019, toen kwamen de geruchten op gang over een aankomend 6e deel. Dag Een van het draaien is in ieder geval klaar. Regisseur Craig Perry zegt er op Bloody Disgusting het volgende over: ‘Na een langslepende kwestie met de schrijvers voor film en televisie (die gelukkig ten einde is) en ook nog de pandemie, zijn we dan toch eindelijk klaar met de eerste dag draaien. 2025 is het jaar waarin de reeks 25 jaar bestaat en dat gaan we vieren met een IMAX-versie, wereldwijd. En voor wat de titel Bloodlines betreft, ik weet dat het associaties oproept met Pet Sematary, maar deze titel hadden we al een tijdje en daar blijven we bij… misschien.

Final Destination: Bloodlines gaat dus een reboot van de filmreeks worden. Producent Rachel ‘o Toole geeft dat aan in een interview. Verwacht dus geen oude bekenden die de aanslagen hebben overleefd. De film gaat de nieuwe generatie kijkers introduceren in het concept van jouw lot proberen te veranderen en zo de Dood te slim af te zijn. Als dat maar goed komt. De film wordt geregisseerd door Zach Lipovsky en Adam B. Stein en het verhaal komt van Lori Evans Taylor (Wicked Wicked Games), Guy Busick (Scream) en Jon Watts (Spider-Man: No Way Home). Een van de acteurs die terugkeert in zijn rol als lijkschouwer William Bludworth, is Tony Todd (Candyman).

Final Destination: Bloodlines staat gepland voor een release ergens in 2025. Kijk jij uit naar een nieuw deel van Final Destination en hoe sta jij tegenover een reboot van de film?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie