‘First Kill’, Emma Roberts werkt aan nieuwe vampierserie voor Netflix

Nu Halloween voorbij is moeten we weer flink vooruit kijken. Veel horrortitels hoeven we de komende tijd niet te verwachten, hoewel op het gebied van horrorgames de laatste tijd veel meer gebeurt. Netflix heeft aangekondigd dat Emma Roberts aan de young adult-serie First Kill werkt, gebaseerd op een kort verhaal van Victoria (V.E.) Schwab.

In First Kill is voor tienervampier Juliette tijd om haar eerste moord te plegen, zodat ze haar plaats kan innemen in de machtige vampierfamilie. Ze heeft haar zinnen gezet op een nieuw meisje in de stad genaamd Calliope. Maar tot grote verrassing van Juliette is Calliope een vampierjager, afkomstig uit een familie van beroemde moordenaars. Beiden merken dat het niet zo gemakkelijk om de ander te doden zal zijn en, helaas, veel makkelijker voor te vallen.

Emma Roberts in Scream Queens

De serie zal bestaan uit 8 afleveringen van een uur, schrijfster Schwab zal het script schrijven. Felicia D. Henderson zal meeschrijven en de rol van showrunner op zich nemen. De opnames starten deze maand, ik vermoed dat de serie dan volgende herfst op de steamingdienst zal verschijnen. Wellicht horen we deze maand ook meer over de cast, zal Emma Roberts voor zichzelf een rolletje reserveren?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie