Kijk de first person trailer van ‘Pandemic’

PandemicEen paar week geleden toonde we de korte Lovecraftiaanse film Harbinger, opgenomen als first person, ‘het gevoel dat je naar een game kijkt’ zei reageerder Arie toen. In april gaat in Amerika de horrorfilm Pandemic in première, ook deze is first person.

Pandemic speelt zich af in de nabije toekomst, een zeer heftig virus heeft zich verspreid over de wereld. Er zijn inmiddels meer zieken dan gezonde mensen, de mensheid verliest grip op de situatie en moet vrezen voor haar voortbestaan. De enige hoop is het vinden van een vaccin en de geïnfecteerden opgesloten houden. Nadat New York volledig aan het virus is verloren, reist dokter Lauren naar Los Angeles om daar een team te leiden dat virusvrije overlevenden moet redden.

De hoofdrollen in de door John Suits geregisseerde film zijn voor Rachel Nichols, Alfie Allen, Pat Healy, Missi Pyle en Mekhi Phifer. Over een release in de Benelux is op dit moment nog niks bekend.

PANDEMIC Official Trailer (2016) Rachel Nichols Horror Movie HD

Het is officieel geen verfilming van het bordspel Pandemic, maar het doet mij er wel ergens aan denken.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Kijk de first person trailer van ‘Pandemic’”

  1. Hmm, ik denk dat dit een beetje too much is om nog tof te zijn. In Doom (de film uit 2005) zit een klein stukje first person, wat goed werkt en natuurlijk een vette knipoog naar de game is, maar ik denk niet dat ik het anderhalf uur leuk zal vinden.

    Beantwoorden

Plaats een reactie