Eerste foto en poster Jurassic World: Dominion, binnenkort een extendend preview

“It all started here”

Over een jaar, juni 2022, verschijnt Jurassic World: Dominion. Het wordt de zesde dinofilm in de Jurassic Park-reeks gebaseerd op het gelijknamige boek van Michael Crichton. Het productieteam deed veel moeite om tijdens de coronapandemie toch door te kunnen met de opnames. Eindelijk krijgen we nu een eerste blik op de film.

De eerste teaserposter van de film met Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Isabella Sermon, Jeff Goldblum, Sam Neill en Laura Dern geeft ons allereerst een hint terug naar de mug die ze in barnsteen hebben gevonden, vol met dino-DNA. Ook kondigt de poster aan dat bezoekers van Fast & Furious 9 in IMAX een speciale preview van Dominion kunnen zien. Of dit ook in Nederland gebeurt is nog niet bekend.

Voor vierenhalve film zaten de dino’s nog in een veilig gecontroleerde omgeving. Maar in Jurrasic Park: Fallen Kingdom ging het mis. Regisseur Colin Trevorrow plaatst op twitter ook nog de onderstaande foto met de begeleidende tekst: “Feathers”.

Kijk jij uit naar Jurassic World: Dominion?

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jeroen
Jeroen
2 jaren geleden

Dat ziet er weer veelbelovend uit. Stiekem hou ik er van, die dino-films.

1
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x