FOX viert in Amsterdam Halloween op Westergasterrein

Hoewel Halloween officieel pas 31 oktober plaats vindt (Allerheiligenavond), vinden het komend weekend de meeste feesten plaats, zo ook de parade en party van FOX Amsterdam Halloween. Aangezien FOXlife regelmatig series uitzendt voor horrorfans (denk aan True Blood, The Walking Dead en Touch), is het niet raar dat uitgerekend FOX zo actief is met Halloween. Dit jaar pakt FOX nog eens extra uit met allerlei leuke prijzen, want als we de voorspellingen moeten geloven, dan zou dit wel eens de allerlaatste Halloween kunnen zijn.

FOX Amsterdam Halloween
FOX Amsterdam Halloween

FOX Amsterdam Halloween begint zaterdagavond 27 oktober om 20:00 op het Rokin, bij de bouwplaats van de Noord/Zuidlijn metrohalte Rokin. Alle leeftijden zijn welkom en meedoen is gratis, maar zorg wel voor een eng kostuum! Net zoals The Walking Dead Zombiewalk van 2011 voert de FOX Amsterdam Halloween Parade met BN-ers en indrukwekkende voertuigen door het centrum van Amsterdam, naar het terrein van de Westergasfabriek. Bij de Westergasfabriek worden de FOX Amsterdam Halloween Awards uitgereikt, de beste en meest originele creaties voor individu, team of voertuig winnen prachtige prijzen! De jury bestaat uit niemand minder dan Bas Kosters, Kim Feenstra en Saar Koningsberger; Birgit Schuurman neemt de prijsuitreiking voor haar rekening.

Na de FOX Amsterdam Halloween Parade barst aansluitend om 22:00 het feest los in de zalen van de WesterUnie, de Westerliefde en het Transformatorhuis. Elke zaal heeft zijn eigen thema:

Het Transformatorhuis: ARMAGEDDON, met de artiesten: Tom Trago, Henzel & Disco Nova, Beesmunt Soundsystem, She Male, spacegirls, Lupe, Chicky, Miss Bunty, en Catcarpenters
De WesterUnie: OPENBARING 13:1-18, met de artiesten: Benny Rodrigues, Terry Toner en Michiel Tettero
De Westerliefde: DISCO INFERNO MASSACRE, met o.a. EgbertJan Weeber, Brian S. ,Sheila Hill en Robbert de Hiro.

FOX Amsterdam Halloween Party
FOX Amsterdam Halloween Party

Vier je Halloween liever thuis? Dan kun je met FOXlife genieten van een Halloween-weekend met marathons van ‘The Walking Dead’ en ‘The Simpsons Treehouse of Horrors’. En ook niet onbelangrijk, vanaf dinsdag 30 oktober gaat ‘The Walking Dead’ seizoen 3 in première!!!

Meer informatie over FOX Amsterdam Halloween vind je hier: http://www.amsterdamhalloween.nl
Kijk hier voor een impressie van The Walking Dead Zombiewalk van vorig jaar

Happy Halloween!

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie