Frank Darabont heeft plannen Walking Dead seizoen 3

frank darabont - walking deadAfgelopen nacht vond de 37e uitreiking van de Saturn Awards plaats door de Academy of Science Fiction, Fantasy & Horror Films. Frank Darabont mocht daar een beeldje in ontvangst nemen voor The Walking Dead als ‘Best TV Presentation’ van afgelopen jaar. Ook mocht hij zelf de ‘George Pal Memorial Award’ in ontvangst nemen, als waardering voor 25 jaar inzet voor genreproducties.

Plannen The Walking Dead seizoen 3

In een interview die avond bevestigde de producer/regisseur ondubbelzinnig plannen voor het derde seizoen van The Walking Dead. Collider vroeg Darabont of het populaire karakter de vechtlustige Michonne uit de comics ook in de tv-serie zal verschijnen. Waarop Frank Darabont antwoordde: I can officially tell you Michonne is coming in the third season.. Producer Gale Anne Hurd voegt toe: If we get a third season. So everyone better watch season two.

Ook vroeg FearNet naar de geruchten dat Stephen King en Joe Hill een aflevering voor de zombieserie gaan schrijven. De heren zijn enorm enthousiast en willen inderdaad samen een aflevering uitwerken, zo vertelt Darabont, maar het is nog niet gelukt om een gaatje in drukke agenda’s van de schrijvers te vinden. Mocht dat ooit lukken, dan komt die aflevering er zeer waarschijnlijk.

A Look Ahead: The Walking Dead Season 2

De opnames van The Walking Dead seizoen 2 zijn nu bezig, dit seizoen wordt vanaf Halloween uitgezonden in Amerika. In Nederland en België zal bij Foxlife eerst seizoen 1 worden uitgezonden.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=eoRnBvDxGaw&w=620&h=383]

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

4 gedachten over “Frank Darabont heeft plannen Walking Dead seizoen 3”

 1. Supernice 😀 Ik hoop wel dat als mensen als Stephen King en Joe Hill aan de serie gaan werken, het niet te veel gaat afwijken van de stripboeken.

  Beantwoorden
 2. Ik heb seizoen 2 natuurlijk nog niet gezien maar ik kan mij wel voorstellen dat dit een langlopende serie wordt! Vond het eerste seizoen echt super gaaf en trouw aan de comic.

  Beantwoorden
 3. Jup, Frank Darabont heeft ideeën genoeg door de enorme hoeveelheid comics van Kirkman 🙂 . Het is natuurlijk de vraag of AMC en FOX een derde seizoen bestellen.

  Overigens zitten er wel verschillen in de serie en comic, ben benieuwd hoe dat in het tweede seizoen verder gaat lopen.

  Beantwoorden
 4. Via de Facebook pagina van The Walking Dead zag ik een update over het tweede seizoen, met een foto van lui in gevangenispakken. Ik heb er niet op geklikt, omdat ik zelf helemaal niets wil weten over hoe de serie verder gaat, maar die foto betekent ws dat er een heel vet deel uit de comics wordt aangesneden in seizoen twee 😀

  Beantwoorden

Plaats een reactie