Groenlicht voor nazi-zombiefilm Frankenstein’s Army (Richard Raaphorst)

Hij heeft het geflikt, Richard Raaphorst heeft de distributie en financiering van zijn Nazi-Zombiefilm Frankenstein’s Army rond. De film wordt gefinancieerd door de MPI Media Group en zorgt samen met XYZ Films voor de verkoop van de internationale rechten.

Artwork Frankensteins-Army by Oleg Bondarenko

Richard Raaphorst zal de film, die hij samen met Miguel Tejada-Flores schreef, gaan regisseren, hij wordt bijgestaan door producenten Nick Jongerius en Daniel Koefoed van Pellicola en Todd Brown van XYZ Films. Opnames zullen in het voorjaar in Praag en Amsterdam beginnen en zullen in het najaar afgerond worden.

Greg Newman van de MPI Media Group is blij met de plannen: “We are excited to be partnered with XYZ Films and Pellicola in bringing to the screen the next work by one of the truly remarkable filmmakers working today. If the worldwide public clamor for Worst Case Scenario is any indication, Richard’s startling vision for Frankenstein’s Army will thrill viewers everywhere.”
Army of Frankenstein concept

In Frankenstein’s Army vindt een groep Russische Soldaten één van Hitlers geheime laberatoriums, het lijkt er op dat de Nazi’s het werk van Dr. Victor Frankenstein hebben proberen voort te zetten en er een leger van Nazi-zombies mee wilde bouwen. De film vindt plaatst in de nadagen van de tweede wereldoorlog.

Gefeliciteerd Richard Raaphorst!

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

17 gedachten over “Groenlicht voor nazi-zombiefilm Frankenstein’s Army (Richard Raaphorst)”

   • Ik moet zeggen dat ik hiervan mee verwacht dan van Dead Snow. Dead Snow is erg vermakelijk, maar ik verwacht nu een echt goede film. Hopelijk worden die verwachtingen ook waar gemaakt 🙂

    Beantwoorden
 1. Engelstalig ja, en dan in een verhaal met Russische soldaten en Duitsers! Als je dan maar niet van die te dik aangezette accenten gaat krijgen!

  Ik ben trouwens erg benieuwd naar de toon van de film, ik kan me voorstellen met dit onderwerp dat ze voor een “tongue in cheek” sfeertje gaan.

  Beantwoorden
 2. Beste mensen.
  Is de casting voor “Frankenstein’s Army’ al helemaal rond ?
  Ik ben acteur, 60 jaar en was rechercheur van beroep.
  Momenteel geniet ik – naast het acteren – van mijn VUT dus tijd genoeg..
  Zie voor meer details mijn website.
  Dank voor een korte reactie en alvast veel succes !
  Groet,
  Fred van Kaam

  Beantwoorden

Plaats een reactie