Frankenstein’s Army: Zo worden Nazi-Zombies gemaakt!

Zombiefabriek Franksteinstein's ArmyTwitch heeft de tweede promo van de actiehorrorfilm Frankenstein’s Army weten te bemachtigen. Met de eerste promo haalde regisseur Richard Raaphorst al de deals met Dark Sky Films en XYZ Films binnen om de film daadwerkelijk te gaan produceren.

Deze promo geeft een geweldige indruk hoe deze nazi-zombies geproduceerd gaan worden. In Frankenstein’s Army vindt een troep Russische soldaten een nazi-lab waar de Duitsers experimenten hebben uitgevoerd aan de hand van Dr. Victor Frankenstein’s notities.

Beide promo’s waren volledig in zwart-wit, maar het einde lijkt toch duidelijk de hint dat de film kleur zal krijgen. De opnames van Frankenstein’s Army zullen in september in de buurt van Praag plaatsvinden, de horrorfilm is een coproducties van het Amsterdamse Pellicola met Dark Sky Films uit Chicago en XYZ Films uit Los Angeles.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
10 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sjors
Sjors
12 jaren geleden

Nice! Gelukkig starten ze snel met de opnames.

Jeroen
Jeroen
12 jaren geleden

Can’t wait!
Gaaf hoe ze alles er zo authentiek uit laten zien…

S.
S.
12 jaren geleden

Ziet er echt lekker uit! Ben heel erg benieuwd!

Martijn
12 jaren geleden

Met al die promo’s hebben ze in ieder geval al genoeg materiaal voor de extra’s op de dvd 🙂

Wel een gave promo weer!

VeryBloodyMary
VeryBloodyMary
12 jaren geleden

Geweldig dat Richard Raaphorst eindelijk aan de slag kan met zijn nazi zombies!

Martijn
12 jaren geleden
Antwoord aan  VeryBloodyMary

Ik ben wel benieuwd of hij na jaren van verwachtingen deze kan inlossen.

Johan
12 jaren geleden
Antwoord aan  Martijn

Heb jij dan ook echte verwachtingen Martijn? Ik hoop gewoon dat deze film nu eindelijk eens van de grond komt. Wat hij er verder van gaat maken zie ik dan wel weer. Wat ik juist zo leuk vind aan dit project is de liefde voor de horror. Iets wat Nederlanders toch wel een klein beetje missen.. Ik ben erg benieuwd naar het resultaat!

Martijn
12 jaren geleden

Nou, het zijn niet per se mijn verwachtingen. maar die promo’s van Worst Case zijn de hele wereld over gegaan en hadden een aardige buzz ontwikkeld rond de maker en de film.

Een tijd geleden luisterde ik bijv. nog naar een podcast waarin ze een top zes deden met films die nooit van de grond zijn gekomen en daar stond Worst Case Scenario op de eerste plek nog boven Romero’s Resident Evil.

Johan
12 jaren geleden

Ja, ik begrijp je wel. Ik weet niet hoelang ze nu al bezig zijn maar het word overduidelijk een 10 jarenplan.. Erg jammer want ik vond de eerste trailer echt geniaal voor Nederlandse begrippen.. Helaas nooit echt serieus opgepakt door producenten..

Dat Romero’s Resident Evil ook nooit van de grond is gekomen is a shame.. Niet dat Anderson er een hele slechte versie van heeft gemaakt (nou…) maar come on: Romero is DE zombiekoning!

10
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x