Horrorkabouters tijdens Halloween in Amersfoort

Horrorkabouters huisvesten in Amersfoort – Nieuw Halloween evenement in de Kabouterhut

FreakNights persbericht 1

Op 31 oktober wordt er in Amersfoort een nieuw Halloween evenement georganiseerd in Amersfoort: de FreakNights. Op deze Halloweenavond worden horror en humor gecombineerd met feest. Bezoekers worden onder meer getrakteerd op een humoristische horrorshow, een ‘Haunted Forest’ en een monster after party. De Kabouterhut in Amersfoort staat op deze avond van 20:00 uur tot 24:00 uur in het teken van Halloween.

FreakNights persbericht 2De FreakNights wordt georganiseerd door een ervaren team van specialisten uit het vak, die inspelen op de toenemende populariteit van Halloween in Nederland. Door de juiste ingrediënten te combineren, horror en humor, wordt de bezoeker verrast met een bijzondere avond uit, vol belevenis, spanning en plezier die nog lang in het geheugen gekerfd zal staan.

Tijdens deze avond kan er worden genoten van een horror theatershow, waarin hoofdpersoon Vieze Jack iedereen scherp aan de tand zal voelen over allerlei dubieuze onderwerpen. In deze interactieve show vol humor met een scherp randje zal het thema Halloween ook niet onbesproken blijven.

Een Halloween avond is natuurlijk niet compleet zonder de nodige spanning. Daar wordt voor gezorgd in het ‘Haunted Forest’. Het bos naast de Kabouterhut is voor deze avond omgetoverd tot een bos vol levensechte freaks, doorgedraaide houthakkers en horrorkabouters. In een 15 minuten durende wandeling zorgen deze freaks voor angstaanjagende momenten. Om de spanning van je af te schudden kan de bezoeker hierna genieten van een killer karaoke of dansen tijdens de after party met DJ Tony Star, waarmee de avond compleet is.

Voor meer informatie en tickets zie: www.freaknights.nl.
De minimumleeftijd voor dit evenement is 16 jaar, adviesleeftijd is 18 jaar en ouder.
Verkleed komen mag, maskers zijn niet toegestaan.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Horrorkabouters tijdens Halloween in Amersfoort”

 1. Na het zien van de filmpjes meteen even kaarten gekocht 🙂

  Click here to display content from YouTube.
  Learn more in YouTube’s privacy policy.

  Click here to display content from YouTube.
  Learn more in YouTube’s privacy policy.

  Click here to display content from YouTube.
  Learn more in YouTube’s privacy policy.

  Beantwoorden

Plaats een reactie