Fright Krewe: trailer voor Eli Roth’s nieuwe animatieserie

Kregen we een tijd geleden nog de trailer te zien voor Eli Roth’s Thanksgiving, ontdekken we nu dat hij ook nog heeft gewerkt aan een animatieserie: Fright Krewe. Voor de serie werkte hij samen met James Frey, bekend als één van de schrijvers van I am Number Four en de rest van de Lorien Legacies.

Een eeuwenoude voorspelling en een Voodoo-koningin stellen buitenbeentjes tieners aan om New Orleans te redden van de grootste demonische dreiging waarmee de stad bijna twee eeuwen lang geconfronteerd is geweest! Het team wordt meegesleurd in het ontdekken van de grootste geheim van de stad – dat vampiers, rougarous, geesten, monsters en demonen eigenlijk heel erg echt zijn. Maar eerlijk gezegd? “De wereld redden” zou weleens makkelijker kunnen zijn dan vrienden worden in de gloednieuwe geanimeerde serie, Fright Krewe!

FRIGHT KREWE | Season 1 Trailer

Fright Krewe is gericht op ‘older kids’, verwacht dus geen keiharde torture horror zoals je van Eli Roth gewend bent. Misschien wel iets spannender dan Scooby-doo. De serie zal uit 10 afleveringen bestaan. Helaas is nog niet bekend waar de serie in Nederland te zien zal zijn.

Interessant artikel?

Plaats een reactie