Gobble, Gobble, check de trailer van Thanksgiving

Thanksgiving, de fake trailer uit de film Grindhouse is ein-de-lijk omgetoverd tot een volledige film. En bij een volledige film hoort een volledige trailer.

Ik schreef er laatst al over. De film van Eli Roth krijgt door een financiële impuls van Spyglass Media eindelijk gestalte. En waar we eerst nog genoegen moesten nemen met een eerste blik op de poster en een teaser trailer, hebben we nu maar liefst een hele dikke trailer van ruim 2 minuten. Lekker!

Happy Thanksgiving!
Happy Thanksgiving!

In de intro zien we iemand op de tafel liggen en naar wat lijkt tevens op het menu als hoofdgerecht te staan. Daarna zien we het Amerikaanse stadje Plymouth in Massachusetts, wat na een gitzwarte Black Friday behoorlijk wat zware geschiedenis heeft. En al snel krijg je bij het kijken in de dingen die daarop volgen I Know What You Did Last Summer-vibes. Iemand koestert een dikke wrok en is uit op wraak. Het groepje tieners weet uiteraard (nog) van niets. Het belooft een lekker no brainer-slasher te worden en de moordwapens komen allemaal van de Thanksgiving-tafel.

Hoofdrollen zijn er voor onder andere Patrick Dempsey, Addison Rae, Milo Manheim, Jalen Brooks Thomas, Nell Verlaque, Rick Hoffman en Gina Gershon. De regisseur is Eli Roth dus, samen met Jeff Rendell en Roger Birnbaum.

Thanksgiving - Officiële trailer

De film draait vanaf 30 november in de Nederlandse bioscopen. Iets eerder dan de 4 december die ik oorspronkelijk had geschreven. Ga jij ‘m kijken?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie