Fright Nights 2018: Your life is a gamble…

Terwijl de zomerse temperaturen weggespoeld worden door bakken regenwater, schieten de Halloween-evenementen weer als paddenstoelen uit de grond.

Walibi Holland maakt zich weer op voor de Fright Nights en horrorclown Eddie heeft zijn tanden weer bijgevijld.

Van 6 t/m 28 oktober 2018, speel je elke vrijdag, zaterdag en zondag, en donderdag 25 oktober, met je leven in Walibi Holland. Van 18:00 uur tot 23:00 uur kun je een bezoek brengen aan zes gruwelijke Spookhuizen, acht angstaanjagende Scare Zones én Eddie’s Roast Show in zijn eigen area!

HALLOWEEN FRIGHT NIGHTS - YOUR LIFE IS A GAMBLE…

Spookhuizen

Haunted Holidays II

Haunted Holidays, de klassieker, intenser en enger dan ooit! Van tijd geen besef meer. En jouw feestdagen onherkenbaar verminkt. Het is tijd voor een feestje, maar wel je laatste…

Psychoshock

In het lab wordt onderzoek gedaan naar angst. Voor bizarre experimenten zoeken zij voortdurend verse proefpersonen. Wees dus gewaarschuwd als je psychoshock binnengaat…

The Villa

Altijd al de hoofdrol in een horrorfilm willen spelen? Audities zijn hier tijdens Halloween niet nodig. Betreed The Villa en je belandt in een Hollywood hel! Weet je wel heel zeker dat je wilt schitteren als filmster?

Jefferson Manor

Een groot, verlaten landhuis. Jaren geleden is hier de familie Jefferson op mysterieuze wijze overleden. Als je de geruchten moet geloven, riepen de Jeffersons geesten op. Kloppen deze geruchten en is dit de familie fataal geworden…?

The Clinic

Durf jij het aan om een behandeling te boeken in deze beruchte kliniek? Dr. Adams neemt je met de grootste zorg en precisie onder handen. Zoals bij een goede zorginstelling hoort, is Dr. Adams erg strikt in zijn geheimhouding. Eén ding kunnen we je wel vertellen, je verlaat de kliniek als een heel ander mens! Tenminste, als je de kliniek verlaat….

Below

Jij bent het nieuwste teamlid van de NOPCS (New Orleans Pest Control Services). Dit is een team dat de meest hardnekkige ongedierteplagen bestrijdt. Jullie krijgen een niveau 5 melding binnen: het hoogste dreigingsniveau. Time for action! Met je team betreed je de backswamp service and gas station op zoek naar de ongedierteplaag… maar wat treffen jullie aan? Is het wel ongedierte?

Walibi Holland Halloween Fright Nights 2018, Eddie heeft zijn tanden weer bijgevijld
Walibi Holland Halloween Fright Nights 2018, Eddie heeft zijn tanden weer bijgevijld

Scare Zones:

Things

Things zijn Eddie´s eigen moordlustige handlangers. Ze hebben van een oude metaalstortplaats hun domein gemaakt. Donkere schimmen en nare geluiden, je kan het niet plaatsen dus je zet het op een rennen. Maar zij ook…achter jou aan! Sterkte…

Game Over

Wat gebeurt er met game-figuren als ze ‘game-over’ zijn? In dit hallucinerende level sta jij oog in oog met de bekendste game-figuren. Speel jij dit level uit of is het voor jou ‘game-over’?

Twisted Hellfire

Duivelse demonen gaan de strijd aan met hun onderdanen… en met jou! Weet jij aan het hellevuur te ontsnappen en de demonen te verslaan, of ga jij in vlammen op? Een ding is zeker… je bent meer dan welkom in de hel!

Campsite of Carnage & Firepit

Campsite of carnage: rednecks hebben camping ‘the sunshine’ overgenomen. Zij zijn niet gediend van ‘trespassers’. Je moet ver wegblijven van deze vergane camping, tenzij een kettingzaag in je nek geen probleem voor je is…

Firepit: niet alleen jij, maar ook rednecks genieten van een goed feestje en een lekker biertje! Rednecks doen dit wel op hun eigen manier. Ben jij niet vies van een rochel op de grond, een boer in je gezicht of een kriebelende en ongewassen baard? Dan is de firepit voor jou the place to be!

Quarantine

Bloeddorstige zombies hebben dit gebied overgenomen. Weet jij het laatste veilige toevluchtsoord ‘Fort Benning’ te bereiken, of ga je zelf ook ten onder aan het virus? De apocalyps is begonnen!

Pirate’s Cove

All hands on deck! De moordlustige bemanning van Queen Anne’s Revenge wacht je op in Pirate’s Cove. Kielhalen en je dwingen ‘de plank’ te lopen, dat zijn hun favoriete bezigheden. Houd jij je hoofd boven water of lukt het de piraten om je kapot te maken?

Eddie’s Roastshow

Dit jaar is Eddie op zoek naar nieuwe freaks die toe willen treden tot zijn monsterlijke toevluchtsoord, Eddie’s area! Durf jij het op te nemen tegen de enige echte Eddie de clown of wil jij zien hoe de andere deelnemers strijden voor een plaats in Eddie’s legioen? Kom dan kijken naar de meest gruwelijke roastshow ooit! We are all freaks inside…

Kaarten voor Fright Nights zijn verkrijgbaar op de website van Walibi Holland. Daar vind je ook meer details over exacte aanvangstijden en huisregels. Je kunt trouwens ook overnachten in Walibi, maar wij kunnen niet garanderen dat je dat tijdens de Fright Nights overleeft.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie