Pride + Prejudice + Zombies verschijnen als Funko Pop!s

Vanaf 18 februari draait er een nieuwe versie van Jane Austens klassieke verhaal Pride & Prejudice in de bioscopen. Seth Grahame-Smith herschreef een paar jaar geleden dit boek en voegde er zombies aan toe. Regisseur Burr Steers maakte Pride and Prejudice and Zombies gereed voor het witte doek. Gelijktijdig met de film komen er zes vinyl Funko Pop! Movies collectebles uit van Pride + Prejudice + Zombies.

In de wereld van Pride en Prejudice en Zombies, moet men laveren door de ingewikkelde sociale klassen van de 19e eeuw en tegelijkertijd het opnemen tegen een leger van zombies!
elizabeth bennet - funko pop De pittige heldin Elizabeth Bennet is een meester in martial arts en wapentuig.
pride-prejudice-zombies-funko-pop-268-mr-darcyDe knappe Mr. Darcy is een felle zombiemoordenaar, toch is de belichaming van de vooroordelen van de hogere klasse.jane bennet - funko popElizabeth’s zus, Jane, is behalve een schoonheidook een formidabele vechter!
pride-prejudice-zombies-funko-pop-269-parson-collins
pride-prejudice-zombies-funko-pop-270-lady-catherineDe onuitstaanbare heer Collins en aristocratische strijder Lady Catherine maken ook deel uit van de serie
pride-prejudice-zombies-funko-pop-271-mrs-featherstoneTen slotte zou de verzameling niet compleet zijn zonder een 19e-eeuwse zombie: Mrs. Featherstone.

Lees meer over Pride & Prejudice & Zombies.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
3 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Arie de Haas
Arie de Haas
7 jaren geleden

Vind die Funk pops echt grappig. Van deze die in het artikel staan zou ik toch kiezen voor Mrs. Featherstone. Die ziet er echt grappig uit 🙂

Marcel Tesselaar
Marcel Tesselaar
7 jaren geleden

Ze maken ook overal zo’n Funk Poppetje op! Vind ze ook wel leuk!

roos meijers
roos meijers
7 jaren geleden

Leuke poppetjes zou ze graag willen winnen….dus innen!!

3
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x