Gaan we naar het strand met Death Stranding?

Geruchten, we houden er allemaal van, of niet? De laatste geruchten die mij ter oren zijn gekomen, gaan over Kojima’s Death Stranding. De subtitel zou bekend zijn voor het vervolg: ‘On the Beach’. Lekker, volgens mij zijn we allemaal wel weer toe aan de zomer.

Het is nu alweer meer dan een jaar geleden dat Death Stranding 2 officieel werd aangekondigd. En meer als een schamele DS2 kreeg het toentertijd tijdens de Game Awards 2022 niet mee. Daarnaast wel een filmische trailer van 4 minuten en maakten we kennis met twee nieuwe personages, Elle Fanning en Shioli Kutsuna.

Death Stranding 2

Gelukkig kunnen we dan nog altijd rekenen op de -redelijk betrouwbare- dataminer Billbilkun. Die heeft namelijk ontdekt dat het spel dus volledig ‘Death Stranding: On the Beach‘ gaat heten. Er is nog geen officiële aankondiging, maar deze beste Billbilkun heeft het dus wel vaker bij het rechte eind. Hij geeft aan dat Sony misschien zelfs wel binnen twee weken met het nieuws gaat komen. Zou dit samenvallen met de geruchten dat Sony met een nieuwe State of Play gaat komen, begin februari? Als ik daar planner zou zijn, dan zou ik het wel weten.

DEATH STRANDING 2(Working Title)- TGA 2022 Teaser Trailer - [ESRB] 4K

Wanneer we Death Stranding 2 kunnen verwachten, is nog lang niet zeker. Reken maar wel op ‘ergens 2025’ op zijn vroegst. Wel zeker is dat de beste man het super druk gaat krijgen dit jaar. Naast DS2 is hij ook nog druk bezig met zijn nieuwe IP O.D. en heeft hij plannen voor een filmadoptie van Death Stranding. Druk baasje!

Click here to display content from Twitter.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie