Zin in de zomer? Kijk dan niet deze horror short Clearwater!

Griebels, wat is het koud. Kijk jij ook reikhalzend uit naar de zomer? De geur van zonnebrand, zwemmen, op een handdoekje in de zon liggen? Kijk dan niet de horror short Clearwater. Dan ben je gauw genezen. Of kijk hem wel, hieronder. Je bent gewaarschuwd!

Clearwater still

Het is heet. En zonnig. Dus wat doe je dan? Juist, verkoeling zoeken en je niet te druk maken. Lig je net op je gemakje aan die klaterende beek, ingesmeerd en wel, komt de plaaggeest van de zomermaanden op de koffie. Of eigenlijk, op het bloed. De mug. Heel vervelend. Maar zijn de gevolgen van een muggensteek even groot als voor de vrouw in Clearwater? Ik betwijfel het. Check deze horror short hieronder:

Sci Fi Short film: Clearwater- PHATHOM

Clearwater is gemaakt door de Canadese regisseur Rob Jabbaz. Het meeste van zijn werk, korte films en de bekendere ultraviolence-film The Sadness (2021), heeft hij tot leven gewekt in Taiwan.

Zelf ben ik behoorlijk onder de indruk van de special effects die Rob heeft gebruikt voor Clearwater. Het einde had iets sterker gekund, maar hee, het is erg tof gedaan voor 6 minuten film! Wat vind jij van deze horror short?

Meer korte films? Kijk een willekeurige uit ons archief

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Zin in de zomer? Kijk dan niet deze horror short Clearwater!”

  1. leuk verzonnen in het begin, de transformatie duurt wel erg lang, dat is al zowat de helft van de film, en een echte afloop is het idd ook niet. lijkt meer op een teaser / trailer,

    Beantwoorden

Plaats een reactie