Gaat Tim Burton een tv-serie van The Addams Family maken?

Ja, The Addams Family leeft, vorig jaar verscheen nog een matige animatiefilm. Maar het lijkt er op dat de kans ook groot is dat de familie terugkeert als volwaardige tv-serie. Volgens Deadline is niemand minder dan Tim Burton betrokken bij dit project van MGM TV.

De bizarre The Addams Family is bedacht door cartonist Charles Addams in 1938 en werd in 1964 een tv-serie. Velen leerden de bijzondere personages kennen via de bioscoopfilm uit 1991 of en van de vervolgen.

MGM wil de familie dus nieuw leven in blazen en heeft op dit moment Alfred Gough en Miles Millar, makers van Smallville, aangenomen om het script te schrijven. Tim Burton is nu in gesprek om als producent én regisseur van alle afleveringen The Addams Family te maken.

Tim Burton heeft een aantal jaar geleden nog de film Dark Shadows afgeleverd, ook deze was gebaseerd op een tv-serie uit de jaren ’70. Een volledige serie regisseren/produceren heeft hij nog niet eerder gedaan, wel staat de animatieserie van Beetlejuice op zijn conto.

Het project is nog in een vroeg stadium en men is nu aan het kijken welke zender of streamingdienst er interesse in heeft.

Zie jij een Tim Burton-versie van The Addams Family zitten?

Interessant artikel?

1 gedachte over “Gaat Tim Burton een tv-serie van The Addams Family maken?”

  1. Ik ben een fan van de oude zwart/wit serie uit de jaren zestig. Die met Carolyn Jones en John Astin. Die is ook op DVD uitgebracht en heb ik al een paar keer gekeken.
    De films uit de jaren 90 waren ook leuk.

    Een nieuwe versie? Als het alleen een remake wordt dan hoeft het voor mij niet echt. Maar als ze toch een leuke nieuwe invalshoek voor weten te vinden, dan zal ik hem niet links laten liggen. En Tim Burton is bijna altijd + 1. Grote kans die er toch een verrassing van kan maken.

    Beantwoorden

Plaats een reactie