Dead Space-vibes in The Callisto Protocol-screenshots

The Callisto Protocol

Het is geen geheim dat we hier heel erg uitkijken naar het nieuwste project The Callisto Protocol van Glen Scofield en zijn bedrijf Striking Distance. Hij was voormalig werknemer bij Visceral Games en Sledgehammer Games en dat zijn inderdaad de makers van het geweldige Dead Space. En als je de recent vrijgegeven screenshots mag geloven, dan weet je zeker dat dit een supertof spel gaat worden. Na een lange stilte komt er nu wat informatie naar buiten, zo stond het spel laatst nog op de cover van het laatste exclusieve nummer van Game Informer, die alleen voor abonnees is.

In dat artikel stonden ook heel wat screenshots, die gelukkig al snel op Reddit verschenen. Ik wil jullie die uiteraard niet onthouden. Ik kreeg behoorlijke Dead Space-vibes van de verschillende locaties en monsterlijke gedrochten, de Biophages. Kijk zelf maar:

Dat zijn geen halve maatregelen. Laatst schreef ik al dat de makers mikken op de engste ervaring ooit, dus de lat ligt hoog. Ik vind het fijn dat er nu weer wat naar buiten komt want sinds de aankondiging in december 2020 hebben we niets meer van ze gehoord. Ze zullen wel druk bezig zijn. Laten we hopen dat alles loopt zoals gepland en dat ze niet erg uitlopen in hun planning.

The Callisto Protocol - Cinematic Trailer Reveal

The Callisto Protocol speelt zich af op een maan van Jupiter, Callisto, waar zich een gevangeniskolonie bevind. De game moet ergens later dit jaar uitkomen op PlayStation 5, Xbox Series X|S en PC. Heb jij de Dead Space-serie gespeeld? Zo ja, welk deel was jouw favoriet? Ik hoor het graag van je in de comments hieronder.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie