Game ‘Re:turn 2 – Runaway’ verschijnt eind januari

red ego games re:turn
Re:turn 2, eindigd hier Saki’s verhaal?

Uitgever Red Ego Games heeft aangekondigd dat hun nieuwste spel en vervolg op Re:turn, Re:turn 2- Runaway 28 januari uitkomt op Xbox One, Series X, Nintendo Switch en PC via Steam.

Re:turn 2- Runaway van Red Ego Games gaat verder met wat het eerste spel heeft geïntroduceerd. Saki en haar verloofde Sen moeten vluchten voor hun leven nadat ze een gevaarlijk spook zijn tegengekomen in een oud, mysterieus en verlaten treinwrak. Het vervolg borduurt voort op de spanning en focust meer op de horrorelementen en heeft ondertussen ook opgepoetste graphics. Het is net als het eerste deel een psychologische horror waarin jij als speler elke keer voor de keus staat of je de confrontatie met het kwaad direct aangaat, of dat je toch liever wegrent en jezelf verstopt.

red ego games re:turn
Rennen of confronteren? Wat zou jij doen?

Red Ego Games’ oprichter Omar Bik zegt dat het ontzettend veel heeft geleerd van alle feedback die ze hebben gehad van het eerste deel en dat ze nu goed weten hoe ze vervolgprojecten moeten aanpakken. “Duidelijk was dat we de fundamenten goed hadden neergelegd en daar nu met dit vervolg prima verder op kunnen bouwen. Er is nog zoveel in het verhaal van Saki dat we willen delen. De engine waarop dit alles draait is van de grond af aan opnieuw opgebouwd met nieuwe visuals en volledig ingesproken teksten.”

Re:Turn 2 - Runaway - Gameplay Trailer

Eind januari kan je dus aan de slag met de game op Steam (PC/Mac), Switch of Xbox One en Series X. De game stond ook gepland voor PS4 en PS5, maar worden niet bij deze launchdatum genoemd. Je kan voor meer informatie en updates hun website bezoeken, of hou zoals gewoonlijk onze site in de gaten. Heb jij het eerste deel gespeeld? Ik hoor het graag van je in de comments hieronder, op onze Facebook-pagina of discussieer mee in onze Discord.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie