S.T.A.L.K.E.R. 2 uitgesteld tot 8 december

Stalker 2
Stalker 2

GSC Game World Team heeft met pijn in het hart te kennen gegeven dat hun aankomende game S.T.A.L.K.E.R. 2: The Heart of Chrenobyl, uitgesteld wordt tot zeker 8 december 2022.

Het was geen makkelijke beslissing, volgens de Tweet, maar een noodzakelijke. Ze willen er zeker van zijn dat ze voor ons de beste ervaring kunnen voorschotelen en dat het een spel is waar zij trots op kunnen zijn. Het spel zou oorspronkelijk op 28 april uit moeten komen. Deze 7 extra maanden moeten ervoor zorgen dat ze het spel kunnen maken zoals zij dat voor ogen zien. Niet voor niets is de tweede S.T.A.L.K.E.R. hun grootste project tot nu toe en vergt het grondig testen en zijn er flink veel puntjes op de spreekwoordelijke i te zetten. Ze zijn er wel van overtuigd dat deze extra tijd wel voldoende moet zijn. Verwacht sowieso dit jaar de nodige info via een showcase en te zijner tijd informatie via updates.

Click here to display content from Twitter.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

Nu is het met de huidige crisis helemaal niet gek dat spellen (van dit formaat) uitgesteld worden, maar jammer is het ergens wel. Aan de andere kant heb ik gelukkig nog genoeg te spelen en vind ik het een goede zaak dat ze er rustig de tijd voor nemen en niet een gehaast en half af project afleveren.

S.T.A.L.K.E.R. 2 komt uit voor Xbox Series X|S en pc en wordt vanaf de release onderdeel van Xbox Game Pass. De game draait op Unreal Engine 5 van Epic Games.

STALKER 2 - Official Trailer | Xbox Showcase 2020

Kijk jij uit naar dit tweede deel en heb jij de eerste gespeeld? Ik hoor het graag van je in de comments hieronder, op Facebook of in onze Discord.

Interessant artikel?

Plaats een reactie