Gameplay demo voor Agony-sequel Succubus


Er is een gameplay demo online verschenen van Succubus. In dit spel speel je als Vydija, een wilde Succubus demon. Een Succubus is een vrouwelijke demon die zich voedt met de energie en/of mannelijke zaad van haar slachtoffers. Dat je het even weet. In de single player van Agony, een van de andere spellen van Madmind Studio, kom je meer te weten over Vydija en waarom ze doet wat ze doet.

De hel zit op het moment zonder leiders en Nimrod is gretig in dat gat gesprongen. Hij was de enige die het waard was, want hij kon de ziel van het Beest weerstaan. Samen met zijn leger zondaars en zijn koningin Vydija aan zijn zijde kon hij weer orde scheppen in de chaos die de oude heersers achterlieten.

Vydija hield niet van dat luxe leventje als koningin en had een hekel aan die eeuwige tapijten van de huiden van martelaars. Zij koos ervoor om diep in de ruige hel te gaan wonen. Daar komt zij Baphomet tegen, die op zijn beurt ten strijde is getrokken tegen het heerschappij van Nimrod. Gevangengenomen en verraden door haar eigen soort, is er nog maar een ding wat Vydija heeft; wraak.

SUCCUBUS Gameplay Demo (New Survival Horror Game 2019)

https://youtube.com/watch?v=pae3JCyFgLs

De game is nog in de maak, een releasedatum is nog onbekend. Je kan deze, net als dat andere spel van hun, wel alvast in je Steam verlanglijst zetten.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie