Geestige trailer van de ‘What We Do In The Shadows’-serie ‘Wellington Paranormal’

Regisseurs Taika Waititi (Thor: Ragnarok) en Jemaine Clement (Flight of the Conchords) hebben een trailer vrijgegeven voor hun aankomende serie Wellington Paranormal, een spin-off van hun mockumentary What We Do in the Shadows uit 2014.

Als je What We Do in the Shadows niet hebt gezien, heb je een hilarische horrorkomedie gemist over een drietal vampiers die een flat delen in Nieuw-Zeeland. Clement en Waititi vertolkten hierin zelf twee van de hoofdrollen. De nieuwe serie zal ook een mockumentary-achtige stijl hebben. Een mockumentary is een televisiegenre waarin een bepaald onderwerp wordt besproken zoals in een documentaire, maar waarin weinig op feiten berust.

Afbeeldingsresultaat voor wellington paranormal

Wellington Paranormal draait om het politieagenten-duo Mike (Mike Minogue) en Karen (Karen O´Leary)  die samen een reeds paranormale gebeurtenissen onderzoeken in Wellington, de hoofdstad van Nieuw-Zeeland. De serie doet je denken aan Cops, maar dan met geesten, weerwolven en bezeten mensen die kruipen over de muren. Waititi en Clement zullen ook kort in de serie te zien zijn, waarbij ze hun rollen in What We Do in the Shadows laten herleven.

Wellington Paranormal 11 July on TVNZ 2

In de tussentijd werkt Waititi ook aan een tweede spin-off van What We Do in the Shadows, als een komedie van 30 minuten voor FX. De FX-serie wordt meer als een remake dan als een spin-off beschouwd en heeft een geheel nieuwe cast, inclusief Kayvan Novak (Danger Mouse, Thunderbirds Are Go), Matt Berry (Toast van Londen), Natasia Demetriou (Year Friends) en Harvey Guillen (The Thundermans, The Internship). Het is onduidelijk of Clement en Waititi ook een rol op het scherm in de serie zullen hebben.

Zes afleveringen van de serie ‘Wellington Paranormal’ zullen vanaf 11 juli te zien zijn op de Nieuw Zeelandse tv-zender TVNZ 2. Er is een kans dat Netflix de serie ook gaat aanbieden, maar daarover is nog geen zekerheid.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Geestige trailer van de ‘What We Do In The Shadows’-serie ‘Wellington Paranormal’”

Plaats een reactie