George A. Romero’s zombieroman: The Living Dead ziet binnenkort daglicht

Grootmeester van de zombiefilm George A. Romero overleed in 2017, maar heeft voor altijd zijn indruk in het horrorgenre achtergelaten. tot zijn dood werkte Romero voor het eerst aan een eigen roman, en op verzoek van zijn weduwe nam horrorschrijver en Romero-fan Daniel Kraus de taak op zich om het af te ronden. Nu ziet The Living Dead eindelijk het daglicht!

Romero’s droom was om het volledige verhaal van de zombieapocalyps te vertellen, in lengte en detail zoals dat in een film niet kan. Zo ontstond The Living Dead: hét definitieve verhaal van de zombieplaag, van de eerste patiënt tot de val van de mensheid en meer. Met zijn kenmerkende humor en scherpe maatschappelijke kritiek sluit deze bloederige roman Romero’s carrière af op een hoogtepunt. Verplichte kost voor elke zombieliefhebber!

The Living Dead is vanaf 4 augustus te verkrijgen via Bol en Amazon. Een Nederlandse vertaling is nog niet aangekondigd.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x